Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

In onze mediatheken in Almelo en Tubbergen werken we al jaren met veel plezier, zowel vaste krachten als vrijwilligers, die samen het mediatheekteam van Canisius vormen. 

In verband met het vertrek van enkele vrijwilligers zoeken wij enthousiaste mensen die het leuk vinden 1 dagdeel per week op vrijwillige basis te assisteren in de mediatheek binnen onze locatie Almelo. Als beloning ontvangt u een onkostenvergoeding en diverse andere attenties. 

De werkzaamheden bestaan uit uitlenen van materialen aan leerlingen en allerlei andere ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de dagelijkse gang van zaken in de mediatheek. 

Als u het leuk vindt om met jongeren te werken en affiniteit hebt met boeken, dan bent u in de mediatheek op de goede plek. Meldt u dan aan bij dhr. Klumpers, coördinator mediatheek, tel. 0546-488488 of per email: h.klumpers@canisius.nl.

Desgewenst kan de heer Klumpers ook informatie verstrekken over het vrijwilligerswerk in de mediatheek.  Aanmelden informatieavonden

Om zoveel mogelijk ouder(s)/verzorger(s) de gelegenheid te geven de voorlichtingsavond bij te wonen, bieden wij deze avond zowel op school als online aan. Helaas zijn wij op school wel gebonden aan een maximaal aantal personen. De voorlichtingsavond is daarom ook via een livestream thuis te volgen. I.v.m. coronamaatregelen verzoeken wij u vriendelijk om één ouder/verzorger aan te melden. 

Ook als u de voorlichting online wilt volgen verzoeken we u om u aan te melden. Daarnaast sturen we u graag een informatiepakket toe. Mocht u die willen ontvangen, laat dan uw adresgegevens achter.

  • Aanmelden voor Canisius Tubbergen op donderdag 12 november kan
    via deze link.
  • Aanmelden voor Canisius Almelo op dinsdag 17 november kan
    via deze link.