Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

BELANGRIJKE UPDATE omtrent schoolexamens (22-04 om 14.00 uur)

Deze brief is zojuist naar alle ouders/verzorgers van eindexamenleerlingen gestuurd.
Bekijk hier het rooster voor 4B
Bekijk hier het rooster voor 4K
Bekijk hier het rooster voor 4GM


Overige informatie


Terughoudend in sociale contacten
We vragen u en onze medewerkers om terughoudend te zijn in sociale contacten en ervoor te zorgen dat de gevraagde 1,5 meter afstand tussen mensen wordt bewaard. Voor opvang van leerlingen zijn onze locaties geopend, maar niet voor sociale ontmoetingen op of rond het schoolterrein.

Aanwijzingen RIVM
Voor zowel leerlingen als medewerkers gelden nog steeds de aanwijzingen van het RIVM: blijf thuis en beperk je sociale contacten als je verkouden bent, keelpijn of verhoging tot 38 graden hebt, of hoest. Ook moet men thuisblijven als men zelf of een huisgenoot behoort tot de groep ‘kwetsbare personen’ of als men een huisgenoot heeft waarvan is vastgesteld dat hij/zij het Coronavirus heeft. Kijk op de website van het RIVM voor de antwoorden op de meestgestelde vragen.

Excursies
We willen ons voor de volle 100 procent kunnen richten op het primaire onderwijsproces. Daarom worden alle schoolreizen en excursies die gepland staan in het jaarrooster tot en met 1 mei 2020 geannuleerd. Indien u de reissom hebt betaald, wordt dat bedrag teruggestort. Deze administratieve afwikkeling kan enige tijd in beslag nemen. We vragen u vriendelijk uw begrip hiervoor.

Communicatie en informatie
We blijven zo goed mogelijk met u communiceren via deze informatiepagina. Indien nodig informeren wij onze leerlingen en ouders via de mail. Mocht u nog vragen hebben, en kunt u geen antwoorden op deze informatiepagina vinden, dan kunt u ons een e-mail sturen via info@canisius.nl. We vragen u om ons bij voorkeur niet telefonisch te benaderen, zodat wij ook voor anderen bereikbaar blijven.

Corona hulplijn gemeente Tubbergen

Veel mensen hebben het moeilijk door het Coronavirus. Ook voor de kinderen en hun ouders zijn het rare tijden. Een tijd geen school, geen vrienden die je dagelijks ziet, niet meer sporten. Ouders die thuis werken, of bang zijn hun werk te verliezen. De Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland (SWDT) heeft samen met de gemeente Tubbergen een hulplijn opgericht. De hulplijn kan een helpende hand bieden door praktische ondersteuning, of een luisterend oor. De hulplijn is op werkdagen bereikbaar op het telefoonnummer: 085-0514058 of mail sociaalteamtubbergen@wijindebuurt.nl