Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen


Zin in een avontuur? Durf jij aan de slag te gaan met natuur, wiskunde of economie? Schuilt er in jou een kunstenaar of ben je een muzikant in de dop?

Kom naar onze Discoveryday!


Jouw school behoort tot één van de basisscholen waarvan de jongens en meisjes van groep 8 met een mavo-, havo- of vwo-advies worden uitgenodigd om met ons op avontuur te gaan.


We bieden jullie 9 workshops aan. Mogelijk vind je alle workshops even leuk, maar we willen je tóch vragen 3 keuzes te maken, waarvan je er 2 gaat uitvoeren. We houden uiteraard rekening met je voorkeur. Ook proberen we je in te delen bij kinderen van jouw school.


Je kunt je aanmelden tot 30 oktober via de volgende link:    https://www.formdesk.com/carmel/DiscoveryDay


We proberen je een onvergetelijke middag te bezorgen!

Meld je snel aan, want er is beperkt plaats.


Met vriendelijke groet,

M. Scholte-Albers, brugklascoördinator Canisius Almelo


Aanmelden informatieavonden

Om zoveel mogelijk ouder(s)/verzorger(s) de gelegenheid te geven de voorlichtingsavond bij te wonen, bieden wij deze avond zowel op school als online aan. Helaas zijn wij op school wel gebonden aan een maximaal aantal personen. De voorlichtingsavond is daarom ook via een livestream thuis te volgen. I.v.m. coronamaatregelen verzoeken wij u vriendelijk om één ouder/verzorger aan te melden. 

Ook als u de voorlichting online wilt volgen verzoeken we u om u aan te melden. Daarnaast sturen we u graag een informatiepakket toe. Mocht u die willen ontvangen, laat dan uw adresgegevens achter.

  • Aanmelden voor Canisius Tubbergen op donderdag 12 november kan
    via deze link.
  • Aanmelden voor Canisius Almelo op dinsdag 17 november kan
    via deze link.