Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Onze eigen zangtalenten Anne, Pascalle en Floor hebben tijdens de 21e editie van de ‘the Voice of Almelo’ de sterren van de hemel gezongen. Een geweldige prestatie in dit deelnemersveld bestaande uit geweldige zanger/essen van de vier scholen. Duidelijk was dat dit een onvergetelijke ervaring was en dat ze stonden te genieten op het podium van het Theaterhotel. Dat was te merken aan het voltallige publiek, dat dit jaar het Theaterhotel tot de achterste rijen vulde, mede dankzij een groot aantal ‘Canisianen’ met hun Zuid-Afrikaanse metgezellen, die als onderdeel van de uitwisseling een prachtige avond mochten beleven.  


De jury had het dit jaar minder moeilijk en koos als eerste prijs voor Emma Boertien van Het Noordik, die een ongeëvenaarde intensiteit en zangtechniek liet horen en zien met het lied ‘I’ll never love again’ van Lady Gaga. De tweede plek ging naar Annefleur Cornelissen, die de boodschap van het lied ‘Back to black’ van Amy Winehouse qua zang en performance erg goed overbracht. De derde prijs was voor Coco Wolters. Zij was geblesseerd en liep op krukken, maar op het podium ontdeed ze zich hiervan en ontpopte zich als een geweldig podiumbeest, die het publiek opzweepte met een eigen versie van ‘It’s raining men’ van de Weather Girls. Door haar ontwapenende dans en zang sloot ze de zangcompetitie af met een vrolijk feest. LaStesa entertainment, met een aantal leerlingen van Canisius in haar gelederen, overtrof weer de verwachtingen en vulde het juryberaad met een wervelende dansshow,.


De deelnemers werden wederom zeer professioneel begeleid door de formatie ‘Soul Synergy’ en twee ‘backing vocals’. De presentatie was in handen van Joran Schuijn. Winnares Emma van ‘the Voice of Almelo 2019’ krijgt zanglessen aangeboden op ArtEZ Conservatorium Enschede en mag optreden tijdens het Pleinfestival in Almelo op 22 juni en op het festival Twentse Lente in het laatste weekend van mei. Dit laatste geldt ook voor Annefleur en Coco, zij krijgen als 2e en 3e prijswinnaar tevens zanglessen aangeboden bij Kaliber Kunstenschool.


Omroep Almelo heeft tijdens dit unieke samenwerkingsproject filmopnames gemaakt en een compilatie hiervan is te zien via deze link: http://aavisie.nl/nieuws/actua/25671/Emma+Boertien+wint+Voice+of+Almelo/