Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Toptraject

Ben jij een (2e-jaars) mavo-leerling, met ambitie én het vermogen om je talenten volop te benutten? Om zo veel mogelijk uit jezelf te halen? En wil je uiteindelijk een hbo-diploma halen? Dan is het Toptraject misschien iets voor jou! Het Toptraject is voor ambitieuze, ondernemende 3e- en 4e jaars mavo-leerlingen die graag een stapje meer willen zetten, goede resultaten willen halen en daar tijd in willen steken. Je zet je extra in voor al jouw vakken, waaronder  Nederlands en wiskunde, en je volgt een uitgebreid LOB-programma. Dit is een programma waarin je kennis maakt met opleidingen en beroepen op mbo- en hbo-niveau. Je wordt uitgedaagd, gaat de diepte in, ontwikkelt je zelfstandigheid en je taal- en wiskundig inzicht. Vaardigheden waar je op het mbo én hbo veel profijt van zult hebben.

Volg je succesvol het Toptraject, dan krijg je een mavo-diploma met een toptraject certificaat! Een diploma en certificaat dat je echt verder brengt naar de opleiding of baan die jíj ambieert.


Vragen?
Neem contact op met:

Dhr. U. Domhof
u.domhof@canisius.nl


Kom kennismaken!


Groep 8-actviteiten

Klik hier voor een overzicht van onze groep 8-activiteiten en meld je aan voor onze kennismakingsworkshops en/of Discoveryday!

Meeloopdag Canisius Almelo

Wil je een dag meelopen? Dat kan! Meld je aan voor een meeloopdag via deze link.

Virtuele tour

  • Bekijk hier voor de virtuele tour van de locatie Tubbergen
  • Bekijk hier de virtuele tour van de locatie Almelo