Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Volleybalschool Canisius (VSC)

Vanuit passie én met ambitie is Volleybalschool Canisius ontstaan na onze eerste WK deelname in 2012. Wij zagen veel volleybaltalent op Canisius en wilden hier structureel iets mee doen. Sinds ons 1e WK in 2012 hebben we met 1 of meerdere teams jaarlijks deelgenomen aan het NK en 2-jaarlijks met ons schoolteam aan het WK scholenvolleybal.

In schooljaar 2017-2018 zijn we begonnen met trainingen onder schooltijd. Een prachtige stap vooruit. Ook dit schooljaar 2021-2022 trainen we met 2 teams onder schooltijd. Onder leiding van eredivisie coach Thijs Oosting én assistent trainer Erwin Elfrink traint er een team met meiden uit klas 1-2 én een team met meiden uit klas 3 t/m 6. Met deze 2 teams willen we sowieso deelnemen aan het NK Scholenvolleybal, de Olympic Moves.

Ons hoofddoel? Jaarlijks deelnemen aan het WK-scholenvolleybal. Het ene jaar met een “onder 15” team. En het andere jaar met een 15jr + team.  Het WK wordt georganiseerd door de ISF (International Schoolsport Federation).

Samen met Sportbedrijf Almelo hebben we de ambitie om het WK  in de toekomst naar Almelo te halen. Hoe tof zou het zijn om zo’n mondiaal evenement te hosten. 


Vragen?
Neem contact op met:

Thijs Oosting
t.oosting@canisius.nl


Kom kennismaken!

Online open huizen

Hey groep 8'er! Ook jij bent vast al (bijna) toe aan een nieuwe stap. En samen met jou nog heel veel leeftijdsgenootjes. Lijkt misschien nog wat spannend, maar dat valt reuze mee.  Canisius is in ieder geval een school waar je je snel thuis voelt en jezelf kunt zijn. Een school waar jij jouw talenten mag laten zien. Dat zegt natuurlijk elke school, maar bij ons zeggen ook leerlingen (en hun ouders) dat. Benieuwd naar wat wij jou allemaal te bieden hebben? Bezoek dan ons online open huis en meld je aan voor onze rondleiding!


Online open huis Canisius Almelo

  • Klik hier voor de open huis video van Canisius Almelo.
  • Klik hier voor de Canisius escaperoom.


Online open huis Canisius Tubbergen

  • Klik hier voor de open huis video van Canisius Tubbergen.
  • Klik hier en speel de Canisius escaperoom.


Fysieke rondleidingen in Almelo en Tubbergen

  • Klik hier als je belangstelling hebt voor een 'rondje Canisius', een rondleiding door Canisius Almelo.
  • Klik hier als je belangstelling hebt voor een ‘rondje Canisius’, een rondleiding door Canisius Tubbergen.


Virtuele tour

  • Bekijk hier voor de virtuele tour van de locatie Tubbergen.
  • Bekijk hier de virtuele tour van de locatie Almelo.

Groep 8-actviteiten

Klik hier voor een overzicht van onze groep 8-activiteiten, extra video's over onze school en meer.