Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Volleybalschool Canisius (VSC)

De VSC is ontstaan na onze eerste deelname aan het WK scholenvolleybal voor meisjes in 2012 in Frankrijk. We zagen enorm veel volleybaltalent op Canisius rondlopen en wilden hier graag structureel iets mee gaan doen. Sinds ons 1e WK in 2012 hebben we met 1 of meerdere teams jaarlijks deelgenomen aan het NK en 2-jaarlijks met ons schoolteam aan het WK scholenvolleybal.

In schooljaar 2017-2018 zijn we begonnen met trainingen onder schooltijd.
In schooljaar 2018-2019 krijgt dit een vervolg met 2 teams van elk 20 getalenteerde meiden. Er zal in periode 1 getraind worden op de vrijdagochtend. Er zal 1 team geformeerd worden met leerlingen uit klas 1-2 (junioren) en 1 team met leerlingen uit klas 3-4-5 (senioren). Iedereen van de locatie Tubbergen & Almelo kan zich aanmelden en vervolgens zal er door selectie bepaald worden welke speelsters zich plaatsen voor de teams. Aanmelden kan door op deze link te klikken.

Ons hoofddoel is om 2-jaarlijks een meisjesteam af te vaardigen naar het WK-scholenvolleybal, georganiseerd door de ISF (International Schoolsport Federation). Daarnaast willen we elk jaar met meerdere teams deelnemen aan het NK Scholenvolleybal, de Olympic Moves.

Vragen?
Neem contact op met:

Thijs Oosting
t.oosting@canisius.nl


Aanmelden informatieavonden

Om zoveel mogelijk ouder(s)/verzorger(s) de gelegenheid te geven de voorlichtingsavond bij te wonen, bieden wij deze avond zowel op school als online aan. Helaas zijn wij op school wel gebonden aan een maximaal aantal personen. De voorlichtingsavond is daarom ook via een livestream thuis te volgen. I.v.m. coronamaatregelen verzoeken wij u vriendelijk om één ouder/verzorger aan te melden. 

Ook als u de voorlichting online wilt volgen verzoeken we u om u aan te melden. Daarnaast sturen we u graag een informatiepakket toe. Mocht u die willen ontvangen, laat dan uw adresgegevens achter.

  • Aanmelden voor Canisius Tubbergen op donderdag 12 november kan
    via deze link.
  • Aanmelden voor Canisius Almelo op dinsdag 17 november kan
    via deze link.