Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Ontdek jouw talent op Canisius

Naast de Canisius Classes en talen-programma’s zijn er nog veel meer talenten die je bij Canisius kan ontwikkelen. Een groot aantal leerlingen doet examen in een vak op een hoger niveau. Als jij dit ook wilt, gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden. En wist je dat je de mogelijkheid hebt om binnen het vmbo extra vakken te volgen en stages te lopen?


Laat kinderen ontdekken waar hun talent liggen.

Wat is er nou leuker dan je talenten te ontdekken, verder te ontwikkelen en dingen te doen die je leuk vindt? Dat kan bij ons op school, want leerlingen in de onderbouw gaan aan de slag met de Canisius Classes. Je mag er zelfs twee kiezen. Voor welke Classes ga jij?


Fotoalbum

Bekijk alle foto's op It's Learning.


Bekijk alle foto's >

Bekijk onze nieuwe virtuele tour

Hey groep 8'er! Ook jij bent vast al (bijna) toe aan een nieuwe stap. En samen met jou nog heel veel leeftijdsgenootjes. Lijkt misschien nog wat spannend, maar dat valt reuze mee.  Canisius is in ieder geval een school waar je je snel thuis voelt en jezelf kunt zijn. Een school waar jij jouw talenten mag laten zien. Dat zegt natuurlijk elke school, maar bij ons zeggen ook leerlingen (en hun ouders) dat. Ben jij benieuwd naar onze school? In verband met corona kunnen we momenteel helaas geen open huis organiseren. Wel hebben onze leerlingen een boodschap voor je. Bekijk 'm hier!

Online tour
Bekijk hier de nieuwe online tour van Canisius Tubbergen.
Bekijk hier de nieuwe online tour van Canisius Almelo.

Klik hier om verder met ons kennis te maken.