Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Financiën

Alles wat u moet weten over de vrijwillige ouderbrijdrage, verzekeringen en Stichting Leergeld.

Ouderbijdrage

De school ontvangt van de overheid geld om het onderwijs voor uw kind te verzorgen. Met dat geld kan de school echter niet alle kosten die gemaakt worden, betalen. We vragen daarom van ouders een vrijwillige financiële bijdrage.

Lees verder >

Verzekeringen

Het bestuur van de Stichting Carmelcollege heeft een schoolongevallenverzekering afgesloten voor de leerlingen van haar scholen. De verzekering is uitsluitend van toepassing op medische kosten ten gevolge van ongevallen die de leerlingen overkomen tijdens de schooluren, activiteiten in schoolverband, waaronder stages en sportwedstrijden en tijdens het rechtstreeks komen van huis naar school en andersom en/of de plaats waar de activiteiten, respectievelijk werkzaamheden plaatsvinden en niet door de eigen verzekering gedekt worden.


Lees verder >

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld zet zich in voor gezinnen met minimale financiële middelen, die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdsgenoten.


Lees verder >

Bekijk onze nieuwe virtuele tour

Hey groep 8'er! Ook jij bent vast al (bijna) toe aan een nieuwe stap. En samen met jou nog heel veel leeftijdsgenootjes. Lijkt misschien nog wat spannend, maar dat valt reuze mee.  Canisius is in ieder geval een school waar je je snel thuis voelt en jezelf kunt zijn. Een school waar jij jouw talenten mag laten zien. Dat zegt natuurlijk elke school, maar bij ons zeggen ook leerlingen (en hun ouders) dat. Ben jij benieuwd naar onze school? In verband met corona kunnen we momenteel helaas geen open huis organiseren. Wel hebben onze leerlingen een boodschap voor je. Bekijk 'm hier!

Online tour
Bekijk hier de nieuwe online tour van Canisius Tubbergen.
Bekijk hier de nieuwe online tour van Canisius Almelo.

Klik hier om verder met ons kennis te maken.