Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Ontdek jouw talent op Canisius

Naast de Canisius Classes en talen-programma’s zijn er nog veel meer talenten die je bij Canisius kan ontwikkelen. Een groot aantal leerlingen doet examen in een vak op een hoger niveau. Als jij dit ook wilt, gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden. En wist je dat je de mogelijkheid hebt om binnen het vmbo extra vakken te volgen en stages te lopen?


Laat kinderen ontdekken waar hun talent liggen.

Wat is er nou leuker dan je talenten te ontdekken, verder te ontwikkelen en dingen te doen die je leuk vindt? Dat kan bij ons op school, want leerlingen in de onderbouw gaan aan de slag met de Canisius Classes. Je mag er zelfs twee kiezen. Voor welke Classes ga jij?


Fotoalbum

Bekijk alle foto's op It's Learning.


Bekijk alle foto's >

Aanmelden informatieavonden

Om zoveel mogelijk ouder(s)/verzorger(s) de gelegenheid te geven de voorlichtingsavond bij te wonen, bieden wij deze avond zowel op school als online aan. Helaas zijn wij op school wel gebonden aan een maximaal aantal personen. De voorlichtingsavond is daarom ook via een livestream thuis te volgen. I.v.m. coronamaatregelen verzoeken wij u vriendelijk om één ouder/verzorger aan te melden. 

Ook als u de voorlichting online wilt volgen verzoeken we u om u aan te melden. Daarnaast sturen we u graag een informatiepakket toe. Mocht u die willen ontvangen, laat dan uw adresgegevens achter.

  • Aanmelden voor Canisius Tubbergen op donderdag 12 november kan
    via deze link.
  • Aanmelden voor Canisius Almelo op dinsdag 17 november kan
    via deze link.